nou ESTALVI SIALP #perapetitsestalviadors#

La reforma de la llei de IRPF (Llei 26/2014) introdueix un nou instrument d’estalvi a partir d’aquest any 2015. Es tracta d’un estalvi que es caracteritza per l’exempció de tributació dels rendiments del capital mobiliarique generi, incrementat així l’interès net resultant, pel fet d’estar totalment net d’impostos.

 

-          Estalvi Garantitzat

Estalvi 100% garantitzat, amb un interès garantit del  1’75% més participació en beneficis.

Període de permanència de 5 anys per a gaudir de les condicions preferents d’aquest producte.

 

-          Aportacions Flexibles

 La llei limita l’aportació a 5.000€ per persona. Es pot fer per aportació única o bé hi ha l’opció de fer aportacions mensuals o anuals, respectant el límit màxim d’aportació per persona de 5.000.-€uros.

 

-          Disposar de tot el capital acumulat

 Possibilitat de rescat a partir del 1r any, perdent les bonificacions fiscals.

Estem a la seva disposició per a ampliar la informació.

tf. 972851818

 

 

Enviar comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>