ESMORZAR DE TREBALL La reforma de la gestió de la incapacitat temporal a través de la participació de les mútues: RD 625/2014 i Llei 35/2014 (d.a.11) ………… 22 d’abril de 2015 De 10.00h a 11.30h Gelabert Castellvi Associats, S.L. Ctra. Lloret, 3 Vidreres…………………. Ponent Raquel Ropero Vallejo Adjunta de Gestió Mèdica d’ITCC d’Egarsat………………… Informació i inscripcions adreceu-vos a Aroa Garcia per e-mail (delesantfeliu@egarsat.es) indicant nom i cognoms, empresa, càrrec, e-mail i telèfon, o bé truqueu al telèfon 972822759. Les places per a aquest acte són limitades i s’atendran per ordre d’inscripció.

ESMORZAR DE TREBALL

La reforma de la gestió de la incapacitat temporal a través de la participació de les mútues: RD 625/2014 i Llei 35/2014 (d.a.11)

…………………………………………………………………………….
A finals del mes de juliol de 2014, es va aprovar el RD 625/2014 que regula determinats aspectes de la gestió i control de la incapacitat temporal en els seus primers 365 dies de durada, i a finals de desembre es publica la Llei 35/2014, que en la seva D.A. 11 especifica com desenvolupar la gestió de la incapacitat per contingències comunes per les mútues col·laboradores amb la Seguretat Social.

 

Egarsat, amb la participació de la gestoria Gelabert Castellvi Associats, et convida a un esmorzar de treball durant la qual farem un anàlisis, des d’un punt de vista pràctic, de les novetats i canvis que han  introduït aquestes  normes  respecte de l’anterior regulació i, en concret, de les modificacions que incorporen envers de l’actuació de les mútues col.laboradores amb la Seguretat Social  implicades en la gestió de la incapacitat temporal, així com de l’impacte que aquests canvis comporten per a les empreses. A més a més, resoldrem personalment tots els dubtes que tinguis sobre la matèria.

 

22 d’abril de 2015
De 10.00h a 11.30h
Gelabert Castellvi Associats, S.L.

Ctra. Lloret, 3

Vidreres

Ponent
Raquel Ropero Vallejo

Adjunta de Gestió Mèdica d’ITCC dEgarsat

Informació i inscripcions
Per a inscripcions, si us plau adreceu-vos a Aroa Garcia per e-mail (delesantfeliu@egarsat.es) indicant nom i cognoms, empresa, càrrec, e-mail i telèfon, o bé truqueu al telèfon 972822759.

Les places per a aquest acte són limitades i s’atendran per ordre d’inscripció.

Enviar comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>