JORNADA INFORMATIVA: La Inspeccio de Treball i Seguretat Social i el seu nor marc normatiu.

JORNADA INFORMATIVA

La Inspecció de Treball i Seguretat Social i el seu nou marc normatiu

…………………………………………………………………………….

Egarsat i Gelabert Castellví assessors, amb la participació de la Inspecció de Treball, et convida a una jornada durant la qual analitzarem diferents qüestions relacionades amb la nova Llei Ordenadora del Sistema d’Inspecció de Treball i Seguretat Social i altres qüestions d’interès, aprofitant l’experiència pràctica de la Inspecció des de la perspectiva empresarial:

 

6 de maig 2016 (de 9.30h a 11.30h)

Auditori de Gelabert & Castellví Associats, SL

Ctra. Lloret, 3

17411 Vidreres

 

Ponent

Mercedes Martinez Aso

Inspectora de Treball i Seguretat Social del Ministerio de Trabajo y Seguridad Social

 

 

. La determinació d’una relació laboral per compte d’altri. Falsos autònoms (sectors construcció i transport, entre d’altres)

  . La jornada de treball (contractes a temps parcial)

  . La cotització durant les situacions d’incapacitat temporal, maternitat i risc durant l’embaràs. Cotització dels contractes a temps parcial. Devolució d’Ingressos Indeguts amb la publicació dels Pressupostos Generals del Estat.  

. La Jubilació: concepte i règim jurídic. Jubilació activa dels autònoms.

 

. La nova Llei d’Inspecció, Llei 23/2015, de 21 de juliol, Ordenadora del Sistema d’Inspecció de Treball i Seguretat Social. Actuació empresarial davant una Inspecció de Treball.

 

Durant la sessió, de mà de la ponent, es resoldran tots els dubtes i qüestions.

 

 

Informació i inscripcionsPer a inscripcions, si us plau adreceu-vos a Josep Maria Vilamitjanaper e-mail (jmvilamitjana@egarsat.es)indicant nom i cognoms, empresa, càrrec, e-mail i telèfon. Les places per a aquest acte són limitades i s’atendran per ordre d’inscripció.

Enviar comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>