El President del Govern obre la porta al 100% de la pensió als autònoms

El President del Govern obre la porta al 100% de la pensió als autònoms

El president del Govern ha obert la porta al fet que els autònoms sense assalariats que aconsegueixin l’edat de jubilació puguin cobrar el 100% de la pensió i seguir treballant en el seu negoci.

La Llei de mesures urgents per a autònoms aprovada recentment pel Congrés permetrà als autònoms que arribin a l’edat de jubilació compatibilitzar el 100% de la pensió (ara és el 50%) amb el seu negoci sempre que tinguin almenys un assalariat en plantilla.

Durant la sessió de control al Govern al Congrés, el líder de Ciutadans, ha demanat que es permeti també als autònoms sense assalariats compatibilitzar la pensió plena amb el treball. Aquesta mesura no està recollida en la Llei de mesures urgents, però no ha tancat la porta a engegar-la en un futur. “Les lleis poden modificar-se i així es pot fer”.

Enviar comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>