És infracció tributària emetre factures sense activitat

És infracció tributària emetre factures sense activitat

La infracció tributària, que regula l’article 201 de la Llei General Tributària (LGT), comesa i sancionada com molt greu per l’emissió de factures falses no solament afecta als empresaris i professionals que exerceixen una activitat econòmica i emeten aquest tipus de factures juntament amb les quals correspon a la seva activitat, sinó també als qui simulen l’exercici d’aquesta activitat econòmica, sense realitzar-la, segons estableix el Tribunal Econòmic Administratiu Central (Teac), en una resolució de 20 de juliol de 2017.

La Sala reitera d’aquesta forma, la seva resolució prèvia, de 5 d’octubre de 2011, després d’haver rebut la confirmació d’aquesta doctrina pel Tribunal Constitucional, en sentència de 25 de juny de 2015.

Enviar comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>