Assessoria foto 1
Assessoria foto 2
Assessoria foto 3

Sobre nosaltres.

Des de l’any 2000 a Gelabert assessors prestem serveis de gestió i assessorament per a empresaris i persones físiques de la Selva, Gironès, Maresme i Barcelona.

Som un equip de 18 professionals, entre personal propi i col.laboradors, de diferents disciplines, tals com, advocats, economistes, auditors, tècnics tributaris i laborals, experts comptables i enginyers. Donem un servei de proximitat, professional i transparent en funció de les necessitats particulars de cada client, amb la garantia i l’aval dels col·legis professionals necessaris per a l’exercici de la professió.

Gelabert assessors és un gabinet professional àgil, proper i professional que s’esforça en facilitar al contribuent el compliment de les seves obligacions així com defensar els seus drets en tots els àmbits del dret.

Els nostres valors.

Donem un servei de proximitat, professional i transparent en funció de les necessitats particulars de cada client, amb la garantia i l’aval dels col·legis professionals necessaris per a l’exercici de la professió

Proximitat

Al teu costat

Professionalitat

Equip de professionals

Garantia

Professionals col·legiats

Transparència

Tota la informació

Delegacions.

Vidreres

Carretera de Lloret, 3
17411 Vidreres

Delegació Vidreres

Girona

Pujada Pont de Pedra, 3, 1r
17004 Girona

Delegació Girona

Maçanet

Carrer Migdia, 4
17412 Maçanet de la Selva

Delegació Maçanet

Viladecans – BCN

Delta Business Center
Carrer Tecnologia, 17
08840 Viladecans

Atenció personalitzada.

Resoldrem tots els teus dubtes amb la màxima professionalitat.